Πολιτική Καταλύματος
Φόροι

Στις αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνονται όλοι οι νόμιμοι φόροι, ωστόσο ΔΕΝ περιλαμβάνεται ο Δημοτικός φόρος διαμονής (αρ.53 Ν.4389/2016). Η χρέωση ανέχερχεται σε 0,50€/διαμέρισμα/διανυκτέρευση  και καταβάλλεται από τον πελάτη με χρήση μετρητών.


Άφιξη / Αναχώρηση

Η ώρα διάθεσης του διαμερίσματος στον πελάτη ξεκινά στις 14:00. Η αναχώρηση πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί μέχρι τις 12:00. Σε περίπτωση δυνατότητας παραμονής ώς τις 18:00, καταβάλλεται το 50% της ημερίσιας χρέωσης, ενώ για παραμονή από τις 18:00 και έπειτα, καταβάλλεται ολόκληρο το ποσό της διανυκτέρευσης.


Προκαταβολή

Για την οριστικοποίση μιας κράτησης ζητείται προκαταβολή ίση με το 20% του συνολικού κόστους της διαμονής,εφόσον το ποσό ξεπερνά το κόστος της μίας διανυκτέρευσης, σε άλλη περίπτωση ζητείται κατ’ελάχιστο το κόστος μίας διανυκτέρευσης.Η εξόφληση του υπολοίπου μπορεί να πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια παραμονής του επισκέπτη στα καταλύματα μας.

Σε περίπτωση που η προκαταβολή δεν καταβληθεί εντός του συμφωνημένου χρόνου, η κράτηση δεν ισχύει.


Ακύρωση Κράτησης

Σε περίπτωση ακύρωσης κράτησης, εφόσον αυτή γίνει 21 ημέρες πριν από την συμφωνημένη άφιξη, επιστρέφεται το σύνολο της προκαταβολής. Εάν η ακύρωση γίνει σε λιγότερες από 21 ημέρες ο πελάτης οφείλει το 50% συνολικού ποσού της κράτησης που ακύρωσε.


Μη εμφάνιση

Σε περίπτωση μη εμφάνισης του πελάτη την συμφωνημένη ημερομηνία άφιξης, ενώ έχει κατατεθεί προκαταβολή, το διαμέρισμα παραμένει στη διάθεση του πελάτη μέχρι την επόμενη μέρα στις 12:00 το μεσημέρι. Εάν η κράτηση αφορά περισσότερες από μία διανυκτέρευση, ο πελάτης που δεν εμφανίστηκε οφείλει αποζημίωση αξίας του 50% του συνολικού κόστους.


Παράτηση Διαμονής

Σε περίπτωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για παράταση της διαμονής, είτε πριν την άφιξη ή κατά τη διάρκεια της παραμονής, θα πρέπει να υπάρξει έγκαιρη επικοινωνία ώστε να εξεταστεί η δυνατότητα πραγματοποίησης του αιτήματος.


Πρόωρη Αναχώρηση

Σε περίπτωση περιορισμού της διάρκειας της κράτησης κατά την διάρκεια της παραμονής, ο πελάτης ωφείλει να καταβάλει ολόκληρο το ποσό των διανυκτερεύσεων που διέμεινε και το 50% του υπολοιπόμενου κόστους διανυκτερεύσεων που δεν θα πραγματοποιηθούν.


Πληρωμές

Η εξόφληση του ποσού της διαμονής μπορεί να πραγματοποιηθεί:

- μετρητοίς σε νόμισμα ευρώ (€)

- με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας. Στο ZOUZOULAS filoxenia διαθέτουμς εγκεκριμένο τερματικό υποδοχής καρτών POS, βάσει του Ν. 4446/2016, άρθρο 66.

- με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (Εθνική Τράπεζα)


Βλάβες / Ζημιές

Για κάθε βλάβη ή ζημία που έγινε στο χώρο και οφείλεται στον πελάτη ή σε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο για το οποίο ευθύνονται, είναι υπεύθυνοι οι πελάτες (θραύση υαλικών, ειδών υγιεινής, βλάβες στα έπιπλα, στα λινά).

Ο ξενώνας δεν φέρι καμία ευθύνη σε περιπτώσεις ζημίας ή απώλειας αντικειμένων που φέρουν οι επισκέπτες, ή τα πρόσωπα για τα οποία είναι υπεύθυνοι οι ίδιοι, καθώς και σε περιπτώσεις που η βλάβη, η καταστροφή ή η απώλεια οφείλεται σε ανωτέρα βια, όπως σεισμό πυρκαγιά κτλ ή ιδιάζουσες συνθήκες.


Κατοικίδια

Η διατήρηση μέσα στα διαμερίσματα κάθε είδους κατοικίδιων ζώων απαγορεύεται.

Που θα μας βρείτε :

Μηλίνα, Νότιο Πήλιο

+30 24230 65774

+30 694 252 3466

+30 697 238 6082

info@zouzoulasfiloxenia.com